Erikin tarina - herokuva

Erik Machalek
Koneistaja

Slovakiasta Suomeen ja Jormetille

Työskentelen Jormetilla tuotannossa koneistajana. Tulin Suomeen puolitoista vuotta sitten, 22-vuotiaana. Olin haaveillut ulkomailla työskentelystä ja etsin töitä netistä. Alunperin olin ajatellut lähteväni Britteihin, mutta sitten törmäsin Jormetiin. Miksei, ajattelin.

"Google auttaa tarvittaessa"

Jormetilla työskentely on hyvin erilaista kuin Slovakiassa, jossa työskentelin yrityksessä, joka valmistaa paljon pienempiä kappaleita kuin Jormet. Myös ilmapiiri on erilainen, sillä Slovakiassa hierarkia on paljon vahvempi. Täällä kaikki ovat olleet ystävällisiä, pomoa myöten. Tulemme toimeen englanniksi ja Google auttaa tarvittaessa.

Asun nykyisin Varkaudessa, parinkymmenen kilometrin päässä Joroisista. Vapaalla pelaan jalkapalloa paikallisessa joukkueessa ja käyn kuntosalilla, josta olen löytänyt myös ystäviä. Jormetin väki on auttanut minua asettumaan Suomeen. Tulevaisuudesta ei koskaan tiedä, mutta toistaiseksi olen viihtynyt hyvin.

 

Töihin Jormetille?

Arvostamme tiimityötaitoja, työkokemusta ja positiivista asennetta. Voit jättää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen juha.surakka (a) jormet.fi.