Sirpan tarina - herokuva

Sirpa Ikonen
Työnjohtaja

Koneistamon kautta koko talo haltuun

Olen ollut töissä Jormetilla yli 20 vuotta. Valmistuin seudun ensimmäiseltä naisille tarkoitetulta metallialan kurssilta 1990-luvun lopulla. Tein kurssin työharjoittelun Jormetilla, ja kun kurssi loppui, minua kysyttiin töihin.

"Meillä pidetään lupauksista kiinni"

Aloitin tuotannossa kappaleiden viimeistelyssä. Sieltä siirryin koneistamoon, jossa työnkuvani laajeni työkalujen huoltoon ja lähettämön tehtäviin. Kokemuksen karttuessa siirryin ensin työnsuunitteluun ja edelleen työnjohtajaksi.

On hienoa, että olen saanut koko ajan oppia uutta. Paikalleen täällä ei ole tarvinnut jämähtää. Nykyisessä työnkuvassa pääsen päivittäin halliin seuraamaan käytännön työtä. Kun asiakkaalle on annettu jokin lupaus, meillä pidetään siitä kiinni. Aina parempi on, jos valmista on vaikka jo päivää ennen.

Työtehtävien muuttuessa toiminnan kehittäminen ja parantaminen ovat tulleet minulle yhä tärkeämmiksi. ”Tälleen on tehtynä aina ja näin tehhään etteenpäinkin” – tuo ajatusmaailma on työehtävien muuttuessa minusta hävinnyt. On palkitsevaa, kun huomaa, miten asioita voi tehdä paremmin.

 

Töihin Jormetille?

Arvostamme tiimityötaitoja, työkokemusta ja positiivista asennetta. Voit jättää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen juha.surakka (at) jormet.fi.